Політика Конфіденційності​

Політика конфіденційності

Політика Конфіденційності

Дана політика конфіденційності визначає правила використання персональної інформації, яка передається користувачами при відвідуванні веб-сайту Генетичної лабораторії LifeCode ( ТОВ Нано Технології в Медицині).

Метою цієї Політики є забезпечення належного захисту інформації про Користувача, в т.ч. його персональних даних.

Персональна інформація збирається з метою забезпечення реалізації відносин у сфері охорони здоров’я.

Для забезпечення доступу до сервісів лабораторії користувач може самостійно надавати наступні персональні дані:

  • Прізвіще та Ім’я;
  • Телефон;
  • Електронна пошта;
  • Дата народження.

Крім того, автоматично зберігаються:

  • IP-адреса;
  • дані тимчасових cookie-файлів.

Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Під час заповнення паперових анкет та форм на веб-сайті з вказуванням персональних даних, користувач висловлює добровільну згоду з Політикою конфіденційності.

Генетична лабораторія LifeCode не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їхнього носія. Дані можуть бути відкриті у випадках, передбачених діючим законодавством.

При внесенні змін до Політики конфіденційності компанія повідомляє про це шляхом розміщення нової редакції Політики конфіденційності за посиланням www.lifecode.com.ua/privacy


Назва документу: Політика конфіденційності

Версія документу: 1.0.0

Дата створення: 01.04.2021

Дата останнього оновлення:01.04.2021